Staffing

Onze staffing oplossingen

BJG Staffing meerdere oplossingen voor jouw staffing uitdaging. Alle oplossingen maken wij op maat met de klanten. Door samen te denken over passende oplossingen, zorgen we er voor dat klanten altijd optimale personeelsbezetting hebben.

Een krachtig netwerk van detacheerders.

Nummer 1 in renovatiebouw

Kennisinstituut en sparringpartner

Optimaal deta-vast detachering

SEQ.

SEQ. staat voor sequens. Dit betekent “de/het volgende”. In de laatste jaren heeft SEQ zich bevestigd als de nummer één detacheringsbureau in de renovatiebouw. SEQ staat in haar kracht wanneer we mensen hun loopbaan kunnen verrijking. Specifiek richt SEQ zich op blue color jobs in de bouw en renovatiebouw. Enerzijds helpt SEQ professionals aan een volgende stap in hun baan, anderzijds opdrachtgevers aan het volgende talent.

TechRecruitment

TechRecruitment is gespecialiseerd in deta-vast bemiddelen van mensen die graag met hun handen werken. Dit doet TechRecruitment door begeleiding naar vakmanschap. Het ondersteunen van mensen in hun opleiding en dit combineren met bedrijven die graag willen ontwikkelen. Ambities waarmaken zowel voor bedrijven als voor werknemers, dat is waar TechRecruitment waarde toevoegd.

Onderwijs Recruitment

Detachering in het onderwijs. Wij vinden dat het anders moet. Met transparantie in het proces. Onderwijs instanties helpen in hun personeelsuitdaging en mee te denken aan de toekomst van onderwijs personeel en de uitdagingen die ons staan te wachten, is Onderwijs Recruitment de partner voor het onderwijs.

Blog

Meer weten over de arbeidsmarkt? Lees dan onze blogs.

Bouw en techniek carrière in Kampen: een bloeiende sector met volop kansen dankzij TechRecruitment!

Kampen bruist van de bedrijvigheid, met name in de bouw- en technieksector. De stad kent[…]

Ramingen primair Onderwijs arbeidsmarkt 2024-2028

Een blik op de toekomst van het primair onderwijs De ramingen voor de komende jaren[…]

De rol van AI in sollicitatiebrieven en wervingsprocessen: Een nieuwe kijk

In een recente blogpost op de website van SEQ, wordt diep ingegaan op een zeer[…]

Detachering in de techniek: vaardigheden en skills integreren

De technische sector bruist van de innovatie. Nieuwe technologieën, zoals robotica en artificial intelligence, transformeren[…]

Neem contact op

Heb je vragen of wil je ondersteuning in personeelsoplossing in de bouw? Vul dan het formulier in.